Trappstädning för dig som ansvarar för en bostadsrättsförening

Topp städ i Stockholm AB

Vi på Topp städ i Stockholm AB är en städfirma som erbjuder våra tjänster till dig som bor eller verkar i Stockholm med omnejd. Vi kan förse dig med flera olika typer av städhjälp. Det kan handla om allt från butikstädning och städning av förskolor till kontorsstädning, trappstädning, flyttstädning och även snöröjning. Just flyttstädning är något som det kan vara guld värt att kunna få hjälp med. Det kan det vara eftersom en sådan städning behöver utföras på ett ytterst noggrant sätt. Gör den inte det kan du som ska flytta från en hyresrätt till exempel bli av med din deposition.

Oavsett vilken typ av städhjälp du behöver är du varmt välkommen till att höra av dig till oss redan idag. Vi ser fram emot att få höra från dig så att vi kan ge dig den hjälp du behöver, detta oavsett om du kontaktar oss på telefon eller via något av våra kontaktformulär!

Vi har förmånliga priser

Vi på Topp städ i Stockholm AB är även ett företag med mycket förmånliga priser. Oss kan du därför få förstklassig städhjälp av utan att det för den sakens skull ska behöva kosta dig några stora summor pengar. Detta är något vi är väldigt stolta över att kunna erbjuda eftersom det ena tyvärr utesluter det andra hos många städfirmor. Med detta menar vi att bra priser innebär en dålig service, och att en bra service betyder höga priser. Så är det alltså dock inte här hos oss!

Trappstädning för dig som är ansvarig för en bostadsrättsförening

Vi tänker på miljön

Vi på Topp städ i Stockholm AB är också ett företag som värnar om miljön. Det gör vi bland annat genom att bara använda oss av miljövänliga rengöringsmedel.

Vi är dessutom ett företag som källsorterar och återvinner i största möjliga mån. Vi försöker även alltid att hålla våra utsläpp på så låga nivåer det går.

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify